Privacybeleid

Tamara Hendrikse (Niet Bijzonder Gewoon Leuk) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Tamara Hendrikse verstrekt.


Naam : Tamara Hendrikse (Niet Bijzonder Gewoon Leuk)

Adres: Prinsenlaan 95

Postcode en plaats: 3442 CC WOERDEN

Emailadres: tamarahendrikse@gmail.com

Telefoonnummer: 06 41939316




Deze verklaring is alleen van toepassing op de website nietbijzondergewoonleuk.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mail naar tamarahendrikse@gmail.com.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van producten laat je (persoons)gegevens achter. Tamara Hendrikse vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld mijn ebook of mails met handige tips te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Tamara Hendrikse gebruikt persoonsgegevens voor het versturen van ebooks of gratis weggever, het geven van webinars, het verwerken van aanvragen voor diensten of producten, het reageren op artikelen en blogs. Hieronder vallen afname van gegevens zoals:

voornaam

achternaam

mailadres

telefoonnummer

adresgegevens

bedrijfsnaam

bankrekeningnummer

inloggegevens

IP Adres

informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website.

Doeleinden

Tamara Hendrikse verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

Gebruik maken van alle functionaliteiten van de website.

om je te e-mailen als reactie op jouw bericht of vraag

om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten

voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)

om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Tamara Hendrikse heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Tamara Hendrikse ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op door een mail te sturen naar tamarahendrikse@gmail.com om deze informatie te laten verwijderen. 

Bewaartermijn

Tamara Hendrikse bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Tamara Hendrikse verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Tamara Hendrikse jouw gegevens aan derden indien noodzakelijk voor het leveren van een product of dienst.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Tamara Hendrikse een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Tamara Hendrikse voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.


Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Tamara Hendrikse gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.


Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Tamara Hendrikse jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.


Bij jouw eerste bezoek aan nietbijzondergewoonleuk.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Tamara Hendrikse gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.


Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Tamara Hendrikse hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.


Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Tamara Hendrikse , stuur dan een e-mail naar tamarahendrikse@gmail.com


Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.


Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar tamarahendrikse@gmail.com

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Tamara Hendrikse de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.


De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar tamarahendrikse@gmail.com. Tamara Hendrikse zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op tamarahendrikse@gmail.com. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tamara Hendrikse.


Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Aanpassen privacyverklaring

Tamara Hendrikse behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

1 oktober 2019