Over Niet Bijzonder

Gewoon Leuk & Tamara

Hey!

Mijn naam is Tamara, een dertiger uit de Randstad. Ik woon samen met mijn vriend, twee kinderen (meisje en jongen) en twee katten. Mijn passie is schrijven, plannen maken en ik heb een bovenmatige interesse in persoonlijke ontwikkeling. Boeken lezen, youtube video’s kijken: zolang het met een van deze thema’s te maken heeft is het voor mij goed! Ondanks mijn gezellig drukke leven, heb ik de tijd gevonden om te gaan schrijven. Over de onderwerpen waar ik van hou. En dit komt allemaal samen hier op Niet Bijzonder Gewoon Leuk!

Waarom ik voor deze titel heb gekozen, lees je hieronder in mijn verhaal. Denk je, ik geloof het allemaal wel, laat mij nou maar eens die artikelen lezen? Kijk dan snel verder op de blog!

Mijn verhaal

Niet Bijzonder Gewoon Leuk ben ik nog niet zo lang geleden gestart. Vanuit het gevoel om nu ECHT iets te gaan doen met mijn passie. Mijn passie is namelijk schrijven. Van kinds af aan schrijf ik al hele verhalen. Toen ik een jaar of acht was, startte dat met verhalen over paarden. Mijn andere grote liefde. Mijn moeder was zo trots op mijn eerste geschreven verhaal, dat ze het liet inbinden. In de jaren daarna heb ik het schrijven altijd gezien als ontspanning. Nooit als een ‘moeten’ , maar gewoon omdat het leuk was.

Het afgelopen jaar zijn er een aantal ingrijpende dingen in mijn leven gebeurd. Lees hier het hele verhaal. Dit heeft ertoe geleid dat ik meer bewust ben gaan genieten van mijn leven en mezelf de vraag heb gesteld: Wat wil ik nu eigenlijk?

Ik ben gestart met het formuleren van mijn dromen en doelen. En helemaal bovenaan dat lijstje, stond schrijven. Schrijven over het leven, het bewust genieten van dat leven en het voor jezelf zo leuk mogelijk maken. Zonder toeters en bellen. Gewoon, het normale leven van alledag wat mooier maken. Omdat ik ook geleerd heb dat de toekomst niet vast staat. Dat je nog zoveel kunt plannen en voorbereiden, maar dat sommige dingen niet in hokjes te vatten zijn. En dat je dat moet accepteren. Het moet kunnen loslaten, zodat je echt kan leven.

De start van Niet Bijzonder Gewoon Leuk

Dat is dan ook de reden dat ik ben gestart met Niet Bijzonder Gewoon Leuk. Een blog waar ik schrijf over alles wat er in het dagelijks leven als moeder van twee jonge kinderen op je pad komt. En vooral: Hoe kun je bewust genieten van dit leven? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn?

En dit is vaak minder dan je in eerste instantie denkt. Voor mij zit geluk hem in de kleine dingen: lekker thuis met zijn vieren op de bank. Of het gevoel van rust, omdat de dag verloopt volgens het ritme dat past bij jou. Een balans tussen je werk en het gezinsleven. Jezelf ontplooiien en ook ontspannen. Het onder controle houden van de financiën en tegelijkertijd ook eens spontaan kunnen spenden. Allemaal bewuste keuzes om een fijn leven te hebben. En dat is dan ook precies waar Niet Bijzonder Gewoon Leuk voor staat. Het leven hoeft namelijk niet spectaculair en bijzonder te zijn, gewoon leuk is goed genoeg.

Nu zijn er natuurlijk al tientallen blogs die volstaan met informatie over een leuker leven. Wat maakt Niet Bijzonder Gewoon Leuk dan anders? Ik denk dat iedere blog, ongeacht het onderwerp, altijd uniek is door de persoon achter de blog. Ik schrijf de artikelen vanuit mijn ervaring als vrouw. Als dertiger, als moeder, als planmatig type, als denker, als multitasker. Ik schrijf dit vanuit mijn eigen leven en de dingen die voor mij werken. En dat maakt ook dit blog weer uniek.

Niet Bijzonder Gewoon Leuk staat voor mij voor persoonlijke groei. Mijn passie verder voeden, door te schrijven. Te schrijven over onderwerpen die mijn leven leuker en beter maken. Die ik wil delen met vrouwen zoals ik. Vrouwen die bewust willen genieten van het dagelijks leven.

Dus heel leuk dat je komt kijken! Wil je meer lezen?

Heb je nog een vraag voor mij? Neem dan contact met me op!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!