Een oproep aan alle moeders, die hun ervaring willen delen over het combineren van een baan en hun gezinsleven. Lijkt het je leuk om geïnterviewd te worden voor Niet Bijzonder Gewoon Leuk? Met jouw eigen verhaal op de blog te verschijnen? Laat het me dan nu weten!

Het blijft een onderwerp van gesprek onder nieuwbakken moeders: Hoe ga jij het allemaal regelen? Ga je minder werken, of juist meer? Blijf je je ambities waarmaken of kies je er bewust voor een stapje terug te doen? Waar er eerder al artikelen verschenen over de balans en het effect van minder werken, is het nu tijd voor de verhalen van andere moeders.

Inspirerende verhalen van anderen, kunnen je motiveren om weer eens kritisch naar je eigen situatie te kijken. Ben je tevreden over de verdeling tussen je werkuren en de tijd die je aan je gezin kunt besteden? Heb je ook nog genoeg tijd over voor je eigen ontspanning? Allemaal streven we naar de beste combinatie van alle factoren. Het is niet altijd makkelijk, maar door steeds te reflecteren op jouw situatie, kom je er wel achter wat werkt en wat niet.

Of je nu net moeder bent, of al een heel groot gezin hebt, alle verhalen zijn uniek. Waar de een stoeit met het vinden van de juiste balans, is de ander wellicht al op en top tevreden. Niet Bijzonder Gewoon Leuk draait om eerlijke verhalen. Om manieren die het dagelijks leven leuker en makkelijker maken. Maar vooral ook om het echte dagelijks leven. Waarin niet alles perfect is, maar er wel zeker veel mogelijkheden zijn om het heel leuk te maken!

Lijkt het je leuk om met jouw verhaal anderen te inspireren? Heb jij een fantastische tip die je andere moeders echt niet wilt onthouden? Laat het dan hier weten!